Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

essence

hi!
Σήμερα πήγα στα HONDOS CENTER(βασικά για βόλτα...) αλλά φυσικά πήρα και κάτι! Πολύ οικονομικό όμως! Μιλώ που λέτε για την εταιρία ''essence''. Είναι μια παααάρα πολύ οικονομική εταιρία και πολύ καλή ποιοτικά! (έχω διαβάσει πολλά για τα προιόντα της και όλες ειναι αρκετά ευχαριστημένες.)  

Αυτό που βλέπετε πάνω είναι μια βάση σκιάς(eye shadow primer). Όλες οι βάσεις μακιγιάζ βοηθούν στο να μένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ ακόμη και μετά από πολλές ώρες και είναι δοκιμασμένο!(2,99ευρώ)

Το παραπάνω μολύβι είναι μακράς διαρκείας(τουλάχιστον έτσι αναφέρει, δεν το δοκίμασα  ακόμη). Το αγόρασα σε καφέ απόχρωση γιατί μου αρέσει,ειδικά για την άνοιξη, το φυσικό-απαλό μακιγιάζ. Έχει ιδιαίτερη μύτη, όπως μπορείτε να δείτε...Ελπίζω με βολέψει!Κάτι ακόμη... να σας αναφέρω την απόχρωση που δείχνω... -02 HOT CHOCOLATE- Κάτι καλό τώρα... η τιμή του! 1,99ευρώ.
  Τα παραπάνω βερνίκια τα αγόρασα περίπου πριν από 2 μήνες... Είναι λίγο μικρά αλλά δεν με πειράζει καθόλου! Είναι πολύ καλά, αντέχουν αρκετά και δεν κοστίζουν πολύ(1,49ευρώ το ένα). Το γκρι είναι 35 movie star και το κόκκινο 60 fateful desire.

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα.. Περιμένω τα σχόλιά σας, την άποψή σας για τα προιόντα που έδειξα. Αλήθεια, εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά ή άλλα της εταιρίας; περιμένω... ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου