Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

That's (really) Better!

Γεια σας κορίτσια!

  Στο σημερινό post θα σας πω την άποψή μου για μερικά προιόντα της εταιρίας that's better!    Πριν αρχίσω όμως να σας αναφέρω κάποια πράγματα για την εταιρία... Την that's better μπορείτε να την βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Έχει ως κύριο συστατικό της το acai berry το οποίο:
  • είναι 10 φορές πιο αντιοξειδωτικό από το κόκκινο σταφύλι
  • προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης
  • καλμάρει και καταπρα'ύ΄νει ερεθισμούς
  • αναδομεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος
  • εξισορροπεί ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους και πολλά πολλά ακόμη!
Τα προιόντα της είναι όλα πολύ προσεγμένα και σωστά μελετημένα.

  Ας περάσουμε στα προιόντα που δοκίμσα και στην άποψή μου για αυτά. 
  1. Ονομάζεται creme de la creme και είναι μια κρέμα σώματος(150ml)
Υποστηρίζει ότι είναι συσφικτική κρέμα. Για να είμαι ειλικρινης εγώ δεν είδα κάποια σύσφιξη στο σώμα μου. Βέβαια, αυτό πιστεύω πως οφείλεται στο ότι χρησημοπιήσα μόνο 2 φακελάκια με αυτό το προιόν. Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είναι απίστευτα ενυδατική! Ποτέ δεν είχα δει το  δέρμα μου τόσο μαλακό και απαλό. Να προσθέσω επίσης την απίστευτη μυρωδιά της που μου θυμίζει κάποιο λουλούδι...
Τιμή 22.50



 2.   skin work out- face scrub: απολεπιστικό προσώπου(75ml)
     
     Αυτό το προιόν μου άρεσε πάρα πολύ! Έχει μια ιδιαίτερη υφή που σου κάνει πολύ καλή απολέπιση και χωρίς να σε ερεθίζει και να σε ξηραίνει. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες B,C & E, περιέχει κόκκους ρυζιού και μπορείς να το χρησημοποιείς 2με3 φορές την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα που σου προσφέρει είναι λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Τέλειο;
Τιμή 18.50

  

 3.  Plump & go: face and eye cream (50ml)

Κρέμα προσώπου, ματιών και λαιμού. Μαλακώνει πολύ την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο πρόσωπο αλλά μια ευχάριστη δροσιά. Είναι ενυδατική-αντιγηραντική και με αντηλιακή προστασία. Οπότε συστήνεται περισσότερο για κορίτσια από 30+... Ένα ακόμα συν είναι ότι πέρα από τις βιταμίνες C&E,  το acaiy berry, φυσικά, περιέχει και υαλουρονικό οξύ το οποίο βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων. Tιμή 27.50 






4. After party secret (50ml)

Το συγκεκριμένο είναι από τα πιο ''δυνατά χαρτιά'' της εταιρίας πιστεύω και ο λόγος είναι γιατί υπόσχεται κάτι που όλες θέλουμε μετά από ξενύχτι: φρεσκάδα! Το χρησημοποιήσα και αυτό εννοείται και έχω να πω τα εξής λίγα πράγματα: 
Όντως, σου προσφέρει λάμψη πάρολο την έλλειψη ύπνου και τα σημάδια κούρασης είναι αισθητά μειωμένα! Όμως, η υφή του πιστεύω πως δεν είναι κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες αλλά μόνο για ξηρές. Αν είστε γύρω στα 28 σας το προτείνω! 
Τιμή 27.50



Κάπου εδώ τελειώνει το review...Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία που μου έστειλε δειγματάκια των προιόντων της και να τονίσω ότι αυτό δεν επηρέασε καθόλου την άποψή μου! 
Παρακάτω, είναι και το βίντεο-review στο οποίο λέω και ποιο είναι το δικό μου αγαπημένο που θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε και πολλά ακόμη!
  Περιμένω τα σχόλια σας.....έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν της that's better? Ποιο σας κίνησε την περιέργεια; 





6 σχόλια:

  1. επειδή λατρεύω τα προΪόντα 2 σε 1 μου άρεσε η κρέμα προσώπου και ματιών. όντως δεν αφήνει λιπαρότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω εχω (δυστυχως) αρκετα λιπαρη επιδερμιδα...και αυτο μου αφησε ελαχιστη λιπαροτητα αλλα μετα απο λιγο εφυγε... για πιο σιγουρα παντως ζητησε αν θες καποιο δειγμα απο φαρμακειο που εχει that's better ή ακμ και απο την ιδια την εταιρια αφου εχεις μπλογκ σιγουα θα σου στειλουν! ελπιζω να σε βοηθησα καπως....

      Διαγραφή
  2. Ομορφο ποστ και το βιντεακι σου μου αρεσε πολυ, εισαι πολυ γλυκια :-)
    Και εγω ξεχωρισα τη 2σε1, πολυ βολικη! Προς το παρον δεν εχω δοκιμασει κατι απο την εταιρια αυτη αλλα θελω καποια στιγμη..

    Ειμαι η νεα σου follower!!
    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου!!! χαιρομαι που γραφτηκες στο μπλογκ μου! θα δω τωρα κ το δικο σου. φιλακια!

      Διαγραφή
  3. Γεια σου μαρακι!!
    Μαρεσε αρκετα η πουδρα! τι ακριβως ψαχνεις? αυτη δεν εχει και μεγαλη καλυψη!
    με την μασκαρα παλι δεν ξετρελαθηκα!
    φιλια
    xoxo
    An.ni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το μπογκάκι σου..Αν θες http://nailsartgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή